Agder for alle – “Av utenlandsk opprinnelse. Språkbruk og makt i media”.

På vegne av Agder for alle ønsker vi å videreformidle deres arrangement;

 

InspirasjonsKILDEN "Av utenlandsk opprinnelse. Språkbruk og makt i media". 

 

13. februar iniviterer vi til InspirasjonsKILDEN om språkbruk og makt i media.

Vi ønsker velkommen til paneldebatt i foajeen i Kilden klokken 12.00 med følgende program:

Innledning ved Sharam Algashi fra Markedshøyskolen. Han vil ta opp hva som kjennetegner medienes møte med innvandrerspørsmål og hvordan mediene kan være med og representere det nye mangfoldet i Norge.

I panelet sitter også Rajan Chelliah fra NRK Migrapolis, Eivind Ljøstad, sjefredaktør i Fædrelandsvennen, Morten Rød, sjefredaktør i Agderposten, Anders Sårheim, distriktssjef i NRK Sørlandet og Terje Skjerdal som er medieviter ved NLA Mediehøgskolen Gimlkekollen. Cheryl Macdonald, kommunikasjonsrådgiver i Vest-Agder fylkeskommune leder møtet. Vi runder av med spørsmål og kommentarer fra publikum.

Musikalsk innslag ved Cruchot / Krumins duo.Utøverne Sebastian Gruchot og Michael Smith Krumins kommer fra to forskjellige land og har vidt forskjellige musikalsk bakgrunn. De har likevel noe felles, og inviterer hverandre til sine musikalske uttrykk for å stadig lære av hverandre og gjerne skape noe nytt.

Arrangementet er gratis!

 

Tid: 13. februar kl. 12:00-14:00
Sted: Kilden, Kristiansand

 

For mer informasjon, følg med på Agder for Alle på Facebook eller deres nettsider http://www.agderforalle.no/

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no