Praktisk informasjon

Sted

Konferansen avholdes på Rica Dyreparken Hotel like øst for Kristiansand, på grensen mellom Aust- og Vest-Agder. Klikk her for kart. Avstander:

  • Kristiansand sentrum: 12 km
  • Kristiansand lufthavn, Kjevik: 12 km
  • Arendal: 56 km

Overnatting

Konferansen inkl. lunsjer og middag er gratis, men eventuell overnatting bestilles og dekkes av den enkelte deltager. Vi har forhandlet frem gode priser for deltagere på konferansen. Ved rombestilling opplyser du bare om at du er deltager på konferansen.

Transport

Hotellet ligger like ved E 18 i tilknytning til Dyreparken. Kommer du med bil er det bare å følge skiltingen. Hotellet ligger ved hovedinngangen til Dyreparken. Se forøvrig kartet som finnes på lenken over. Informasjon om bussruter finnes på http://177-agder.no. Dersom du benytter deg av drosje, er det tilstrekkelig å si at du skal til Rica Dyreparken Hotel.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no