Praktisk informasjon

Hotell

Du må selv ordne overnatting. Du velger selvsagt fritt hvor du ønsker å overnatte, men vi anbefaler Comfort Hotel Kristiansand. Det ligger like ved bussterminalen og jernbanestasjonen. Her har vi forhandlet frem gode priser for deltagere på "Fremtidsdrømmer". Vi har utsatt påmeldingsfristen, og kan derfor ikke garantere for vår avtalte pris. For å benytte deg av avtalen, kontakt Comfort Hotel Kristiansand snarest. Kode 76 må oppgis. 

Oppdatering pr 6. sept: De eneste hotellene i byen med ledig kapasitet 15. til 16. september er nå Scandic Hotel, Yess Hotel og Budget Hotel.

 

Transport

Transport til og fra Kristiansand lufthavn, Kjevik kan gjøres med flybuss eller drosje. Flybussen kjører innom busstoppet ved UiA og bruker ca. 20 minutter fra UiA til flyplassen. Drosjene har som regel fastpris. Går en flere sammen om en drosje, kan dette ofte være et greit alternativ til flybuss. Det er rask og god bussforbindelse fra sentrum og opp til UiA. Busstoppet heter "Spicheren, UiA", men her er det som regel tilstrekkelig å si at du skal til universitetet. Ruteinformasjon finnes på http://177-agder.no. Dersom du tar drosje er det også som regel tilstrekkelig å si at du skal til universitetet. Gateadressen er Gimlemoen 25. Klikk her for kart. Kjører du bil er det parkeringsmuligheter på campus, men her er det ofte svært fullt. Klikk her for å laste ned en skisse over parkeringsmulighetene på campus.

 

Spørsmål? Kontakt monica.s.korgerud@uia.no på 38141221, eller asta.einstabland@uia.no på 38141602

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no