Påmelding

Du kan melde deg på konferansen på linken under. Merk at Hald Pensjonat og konferansesenter sender faktura for dagspakken direkte til din arbeidsgiver så det er viktig at du fører inn fakturainformasjonen korrekt. Overnatting vil også føres på denne fakturaen, så du slipper å legge ut noe under selve konferansen.   Meld deg på innen 13. mars her: https://eras.uia.no/reg.php?id=791
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no