Reise og overnatting

Overnatting Du kan overnatte på Hald Pensjonat og konferansesenter for en svært hyggelig pris. Spesifiser i påmeldingen at du skal ha overnatting. Det er enkel standard på pensjonatet, men en hyggelig frokost, og ellers koselige lokaler. Reise Nedenfor har jeg laget et forslag til reiserute som dere kan velge å benytte dere av: Avreise tirsdag 19. februar med Norwegian kl. 17:30 fra Oslo Gardermoen, ankomst Kjevik 18:15 Lokalrute 36 fra Kjevik til Kristiansand kl. 18:24. Ankomst Kristiansand kl 18:51. Så videre til Mandal:  Alternativ 1. En-times middag i Kristiansand Sørlandsruta går fra platform 1 kl. 20:15 fra Kristiansand Rutebilstasjon.  Dette er siste buss som passerer Hald. Bussturen tar ca. 50 min. Be bussjårføren slippe dere av på busstopet som heter HALD.  Vi har fått beskjed fra vår kontaktperson på Hald at fra busstoppet går dere mot ICA, så ligger pensjonatet på andre siden av veien. Dette alternativet gir dere en drøy time til å spise middag i Kristiansand (det er mange restauranter like i nærheten av rutebilstasjonen), samt den korteste veien til pensjonatet. Alternativ 2. To-timers middag i Kristiansand For de som ønsker et lengre opphold i Kristiansand for å nyte middagen så kan dere ta bussen en time senere, kl. 21:15. Merk, dette er SISTE BUSS! Dette er også Sørlandsruta, men har da et pappskilt i ruta som sier MANDAL. Dere går da av på Mandal rutebilstasjon. Pensjonatet ligger 1,3 km unna busstasjonen i Mandal,  så da kan dere enten gå og forbrenne litt av sjokoladefondanten du nettopp spiste, eller ta taxi.  
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no