Bevegelsesbegeistring: Invitasjon til åpent foredrag

Miriam Ibsen og Marit Grimsrud inviterer til et foredrag om bevegelsesbegeistring.

mir-og-mar

Miriam og Marit

Foredraget handler om  å bevege og begeistre gjennom lunefull humor, optimisme og tro på ressursene som ligger i utfordringer. Vi møter to livsglade jenter i 20-årene som begge sitter i rullestol. I løpet av livet har de møtt på en rekke utfordringer som har blitt en berikelse i livet deres. Denne kvelden på Kristiansand folkebibliotek bruker de sin historie som case, og viser på humoristisk vis hvordan hverdagsutfordringer kan løses med riktig innstilling. Budskapet deres er klart og tydelig: kun du har ansvar for ditt liv og hva du gjør med det! Tid: 28. mai, kl. 18.00 Sted: Kristiansand Folkebibliotek Foredraget er åpent for alle! Vel møtt! Les mer på nettsiden deres.
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no