Dialogmøte om voldtekt og seksuelle overgrep mot kvinner

På vegne av LUNAR ønsker vi å videreformidle følgende arrangement:

  Dialogmøte om voldtekt og seksuelle overgrep mot kvinner på Sørlandet.  LUNAR er en ideell organisasjon som jobber for å skape en meningsfylt fritid, og har fokus på inkludering, fellesskap, relasjoner og likeverd. I den siste tiden har de jobbet med et dialogprosjekt om likestilling på Sørlandet, og kveldens dialogmøte er den 3. i rekken. På kveldens dialogmøte spør de: Hva må vi (politikere, foreldre, skole, hjelpeapparat og frivillige organisasjoner) gjøre for å forebygge seksualisert vold mot kvinner på Sørlandet? Møt og diskuter! Dette er en spennende arena for å både høre og bli hørt, og for å skape nyttige nettverk for alle som jobber med og for ungdom, det seg være i skoleverk, frivillige organisasjoner mv.   Tid: i dag, 08.desember kl. 19:00 Hvor: Rådhuskvartalet Kristiansand Les mer og følg LUNAR på facebook: https://www.facebook.com/SistersJentegruppe/ Lunar Logo
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no