Bokbad med Marion Arntzen “Prinsesse Ivar”

Arrangementsinformasjon:

SiA Bok, Universitetet i Agder, Kampus Kristiansand
11:30-12:15
07.02.2019
Gratis

7.februar 2019, kl. 11:30-12:15 inviterer Senter for likestilling til bokbad på SiA Bok med forfatter Marion Arntzen i forbindelse med nyutgivelse av boka "Prinsesse Ivar". Arrangementet er en del av Kristiansand kommunes "Uke 6: En by for alle".

Bokens omtale:

Enkelte barn er født med en kropp som ikke stemmer med kjønnsidentiteten deres. Noen har guttekropp og føler seg som jente, andre har jentekropp og føler seg som gutt. Mange har et greit forhold til kroppen sin, men sliter med forventningene andre har til dem som gutt eller jente. Denne boka handler om disse barna, men den handler også om alle barns rett til å utrykke kjønn som de ønsker. 

Velkommen til spennende samtale og mulighet til å kjøpe bøker med signatur fra forfatteren!

Om forfatteren:

  

 

 

 

 

 

 

Foto: GAN Aschehoug (Hilde Aas Rønningen)

Marion Arntzen etablerte Stensveen Ressurssenter, et privat lavterskeltilbud for transpersoner, i 1996. I 2009 utviklet et TV-produksjonsselskap i samarbeid med Arntzen TV-serien «Jentene på Toten», som bygget på historiene til mennesker fra nettverket til Stensveens Ressurssenter. Disse historiene ble tatt et skritt videre i boken Mann er da kvinne og i læreboken De usynlige kjønn. Etter TV-serien og de to bokutgivelsene er Arntzen blitt en stadig mer etterspurt foreleser om temaet «trygg i eget uttrykk».

Arrangementet er en del av uke 6 "En by for alle".

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Merkes med referansenr. 1710-55137
NB! Faktura skal IKKE utstedes til Senter for likestilling, men Universitetet i Agder slik som vist over.