Det jeg skulle sagt – Bokbad med Hannah Helseth

Arrangementsinformasjon:

SiA Bok, Universitetet i Agder, Kampus Kristiansand
13:00 - 14:00
02.04
Gratis

2. april, kl. 13:00-14:00 inviterer Senter for likestilling og SiA Bok til bokbad med forfatter Hannah Helseth. I samtale med Åsta Lovise Einstabland, leder av Senter for likestilling, vil Hannah Helseth presentere boken "Det jeg skulle sagt - Håndbok mot seksuell trakassering". Boken er skrevet sammen med Anja Sletteland.

 

Fædrelandsvennen ga boken terningkast 5 og skriver:

Det har blitt utgitt flere bøker om #metoo det siste året. Flere har dessverre vært noe navlebeskuende, hvor et utvalg kvinner har fortalt sine historier, men uten å reflektere mye rundt hvordan og hvorfor, og ikke minst, uten å gi noen råd. Denne boka er annerledes. Anja Sletteland og Hannah Helseth klarer å forklare hva metoo faktisk handlet om, de kritiserer hva som ikke var bra med bevegelsen, og viktigst - hva vi alle kan gjøre for å bekjempe seksuell trakassering.

Klikk her for å lese hele anmeldelsen.

Klikk her for facebook-event.

Om boken

Uten å gi hverandre en viss tabbekvote, kan vi legge ned samfunnet. Men det betyr ikke at noen skal finne seg i seksuell trakassering.

Hvor går grensen mellom flørting og trakassering? Hvorfor er det så vanskelig å si ifra? Hvordan kan man forebygge problemet på arbeidsplassen eller skolen, og begrense skaden når den først har skjedd?

Det jeg skulle sagt er håndboken som rydder opp i debatten etter #metoo og som gir konkrete svar på kompliserte spørsmål.

 

 

Foto: Eivind Volder Rutle

Om forfatterne

Hannah Helseth (f. 1980) har en doktorgrad i sosiologi. Hun har jobbet med seksuell trakassering i flere år.

Anja Sletteland (f. 1981) har en doktorgrad i samfunnsgeografi. Hun har forsket på kommunikasjon i konfliktfylte situasjoner.

 

   

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no