Eilerts salong: Æreskultur, integrering og samfunnsforskning

Denne kvelden inviterer vi til en diskusjon rundt æreskultur, integrering og samfunnsforskningens rolle.

Forsker Anja Bredal ved Høgskolen i Oslo og Akershus kommer, og det samme gjør Einar Skarpeid fra Agder politidistrikt. Spogmy Jabarkhil, som arbeider med enslige mindreårige flyktninger i Göteborg, kommer også. Ikke minst kommer Iffit Qureshi, som står bak prosjektet Humans of Oslo. Hanne Haaland, som leder Institutt for global utvikling og samfunnsplanlegging ved Universitetet i Agder, er debattleder denne kvelden.

Velkommen til Eilerts salong!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no