“F-ordet” – Foredrag av Marta Breen

Foto: Marte Garman Johnsen

Arrangementsinformasjon:

Grønt Senter, Sjølystveien 5, Kristiansand
17:00 - 19:30
11.05
Kr 100,-

Torsdag 11. mai inviterer Senter for likestilling til foredrag og quiz med forfatter og spaltist Marta Breen.

Marta Breen har skrevet flere bøker om kjønnsroller, feminisme og kvinner i norsk samfunnsliv. I sitt foredrag "F-ordet"  snakker hun om behovet for feminisme i 2017. Med humor og bilder viser hun fram en rekke eksempler på hvordan medier og populærkultur ofte framstiller kvinner og menn på stereotypt vis. Hun kommer inn på hvordan du selv kan yte motstand mot det kommersielle presset.

Etter foredraget inntar Marta Breen rollen som quizmaster. Her gjelder det å kunne mest om damer. Tidligere i år lanserte hun og illustratør og forfatter Jenny Jordahl quizboken  "Hva vet du om damer" - en quizbok med 500 spørsmål hvor alle handler om damer, om alt fra politikk og vitenskap til sport og kultur.

Birgitte Kleivset, vår egen universitetsbibliotekar, forfatter og kunstner vil åpne kvelden.
Fra kl. 17.00 serveres det suppe fra Tilstede mat og mer.
Foredraget begynner kl. 17.30.
Pris for arrangementet, inkl. suppe: 100,-

Klikk på Påmelding ovenfor for å meldte deg på og betale for arrangementet.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no