Feiring av ny lov!

Vi ønsker å videreformidle følgende tekst og invitasjon fra våre gode kolleger og venner i FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold:

6/6/2016 vil skrive seg inn i historiebøkene. Da vedtar endelig Stortinget en ny lov som sikrer at alle som er registrert med et kjønn de ikke føler seg hjemme i kan endre dette enkelt selv. Uten sterilisering, sykeligjøring eller inngripen fra andre. Dette er noe vi har kjempa så lenge for.

Tusen takk til hver enkelt av dere som har gjort dette mulig. Dette skal feires over hele landet, og du er invitert til festen.
Gratulerer alle sammen! 

FRI Sør inviterer vi alle medlemmer, støttespillere og venner til å feire dette med oss! 
Vi møtes til piknik i parken, nærmere bestemt Ravnedalen, mandag 6. juni kl 18:00. 
Vi tar med oss noe kake, litt engangsbestikk og tallerkener og ber dere om å ta med det dere selv ønsker å spise og drikke utenom.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no