Feministisk Lesesirkel

Bildebeskrivelse: Bokhylle full av feministisk litteratur.

Arrangementsinformasjon:

Digitalt
18:00-21:00
10.06
Gratis

Vi starter feministisk lesesirkel!

Har du lyst til å diskutere feminisme? Lære mer om samfunnsstrukturer og kultur?

Bli med i Feministisk lesesirkel i regi Senter for likestilling!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Torsdag 10. juni kl 18:00 blir det ny feministisk lesesirkel!
 
Vi leser bell hooks - the will to change.
 
Vi er så heldige at vi har fått førsteamanuensis May-Linda Magnussen til å innlede om sine tanker og refleksjoner rundt boken i lys av egen forskning på menn. Hun har en doktorgrad i sosiologi fra UiO, og forsker på familie- og arbeidsliv i et kjønns- og migrasjonsperspektiv.
 
Boken er dessverre ikke tilgjengelig på Nasjonalbiblioteket, men dere får tak i den i bokbutikker på internettet. Den finnes også som både e-bok og lyd bok på Storytel! I tillegg har vi på Senter for likestilling bestilt 3 bøker som vi låner ut når de kommer. Ta kontakt med elanor.brendmo@uia.no for lån.

For mer informasjon om deltakelse, påmelding, faglig innhold og gode samtaler bli med i gruppen Feministisk Lesesirkel på Facebook 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no