Fra Mann til Menneske! Frokostseminar med SaraClaes

Arrangementsinformasjon:

Lilletunstova, Campus Kristiansand, UiA
08:00 - 09:30
08.02
Gratis

Fredag 08. februar inviterer Senter for likestilling ved UiA og Institutt for sosiologi og sosialt arbeid til gratis frokostseminar med SaraClaes i Lilletunstova, kl. 08:00-09:30. Arrangementet er en del av Kristiansand kommunes "Uke 6: En by for alle".

Gled deg til en underholdende og interaktiv inspirasjonsforelesning om de normer og verdier som styrer våre liv og hindrer oss i å tenke logisk.

Vi er 7 milliarder mennesker på jorden og alle er forskjellige. Så hvorfor er vi overrasket over at folk er forskjellige? Forelesningen er en blanding av humor og alvor, fakta og fiksjon, inspirasjon og erfaringer, med hovedhensikt å oppdatere og utvide vår måte å tenke på. Og våge å reflektere over seg selv og andre – uten å dømme.

 

Om Claes Schmidt/SaraLund

Entreprenør og tidligere Markedsføringssjef som ble kjent som Sara Lund da han valgte å bli offentlig med sin Transidentitet i 2003. Claes foreleser alltid som "Sara". Dels fordi han er transperson, men også fordi det utfordrer publikums måte å tenke på.

I 2011 mottok SaraClaes "Stora Talarpriset" og 2012 kom boken "Fra Mann til Menneske". Siden 2013 blogger SaraClaes for ukeavisen ”Allas” og er halvparten av nye talkshowet "Signahl og SaraClaes" på Facebook.

For det norske publikum er SaraClaes mest kjent som en av deltagerne i dokusåpen ”Jentene på Toten” som fikk NRK:s Gullrutepris 2010.

Les mer på: www.saralund.se

Se facebookarrangement

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no