Fra Mann til Menneske! Frokostseminar med SaraClaes

Arrangementsinformasjon:

Lilletunstova, Campus Kristiansand, UiA
08:00 - 09:30
08.02.2019
Gratis

Fredag 08. februar inviterer Senter for likestilling ved UiA og Institutt for sosiologi og sosialt arbeid til gratis frokostseminar med SaraClaes i Lilletunstova, kl. 08:00-09:30. Arrangementet er en del av Kristiansand kommunes "Uke 6: En by for alle".

Gled deg til en underholdende og interaktiv inspirasjonsforelesning om de normer og verdier som styrer våre liv og hindrer oss i å tenke logisk.

Vi er 7 milliarder mennesker på jorden og alle er forskjellige. Så hvorfor er vi overrasket over at folk er forskjellige? Forelesningen er en blanding av humor og alvor, fakta og fiksjon, inspirasjon og erfaringer, med hovedhensikt å oppdatere og utvide vår måte å tenke på. Og våge å reflektere over seg selv og andre – uten å dømme.

 

Om Claes Schmidt/SaraLund

Entreprenør og tidligere Markedsføringssjef som ble kjent som Sara Lund da han valgte å bli offentlig med sin Transidentitet i 2003. Claes foreleser alltid som "Sara". Dels fordi han er transperson, men også fordi det utfordrer publikums måte å tenke på.

I 2011 mottok SaraClaes "Stora Talarpriset" og 2012 kom boken "Fra Mann til Menneske". Siden 2013 blogger SaraClaes for ukeavisen ”Allas” og er halvparten av nye talkshowet "Signahl og SaraClaes" på Facebook.

For det norske publikum er SaraClaes mest kjent som en av deltagerne i dokusåpen ”Jentene på Toten” som fikk NRK:s Gullrutepris 2010.

Les mer på: www.saralund.se

Se facebookarrangement

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Merkes med referansenr. 1710-55137
NB! Faktura skal IKKE utstedes til Senter for likestilling, men Universitetet i Agder slik som vist over.