Skeive Sørlandsdager – Fredagsprogram

Arrangementsinformasjon:

Samsen, Håndverkeren og Kristiansand Kino
26.08

Skeive Sørlandsdager stiller med to arrangementer denne kvelden; Talentshow (rusfritt)på Samsen (klikk for kart)i regi av Skeiv Ungdom, og Showkveld for de over 20 på Håndverkeren (klikk for kart).

Talentshowet på Samsen er ferdig kl. 21:00, så det er fullt mulig å delta på begge arrangementer.

Kristiansand Kino stiller også i år med Skeive filmdager, så dersom du heller ønsker å se film så kan du se på filmen CAROL på Kristiansand Kino kl. 19.00.

Skeiv Ungdom Sør arrangerer talentshow på Samsen fra 17.00 til 21.00!

Vi ønsker alle velkomne, og her blir det mulighet for å vise frem noe du kan. Har du et talent så meld deg på. Påmelding vil bli lagt ut på Skeiv Ungdom sin facebook side, og de påmeldte vil få mulighet til å møte på Samsen dagen før for å øve hvis det er nødvendig. Hvis det skal bli brukt instrumenter så må dette tas med selv.

Les mer om talentshowet på facebook! 

Showkvelden er kvelden for glitz og glam og vi inviterer alle til å bli med oss på denne festkvelden på Håndverkeren!

Kristiansandsfødte Dean-Erik Andersen, kjent fra drag-gruppene Great Garlic Girls og Queentastic er kveldens konferansier, og vi kan lokke med opptredener fra blant annet gruppen Voi-Voi og Rune Nathaniel Tofte.
Thomas Anholt og Elin Kristiansen utgjør showduoen Voi Voi, som gjør show basert på Eurovisionmusikk med sang, dans og mye humor.
Rune Nathaniel Tofte studerer til å bli faglærer i teater ved UiA og har blant annet deltatt i Varden Busktalenter.

Flere artister vil bli annonsert etterhvert!

Dørene åpnes kl. 21:00 og vi starter showet kort tid etter.

Se Skeive Sørlandsdager sin Facebookside for mer informasjon om arrangementet.

Våre gode støttespillere Kristiansand Kino setter også i år opp SKEIVE FILMDAGER. I dag kan du se filmen CAROL (klikk for omtale på imdb.com) kl. 19:00. Se Kristiansand kino for mer informasjon

Øvrige dager:

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no