Frokostsamling for “Nasty Women”: Ellen Katrine Nyhus: “Vurderingskriterier i akademia i et likestillingsperspektiv”

Professor Ellen Katrine Nyhus

Arrangementsinformasjon:

Lilletunstova, Kafe Kampus, Campus Kristiansand
08:00-09:00
23.01
Gratis

Tirsdag 23. januar 2018 kl 08:00 - 09:00 er det frokostsamling for "Nasty Women" i Lilletunstova - innerst i studentkantina Kafe Kampus på Campus Kristiansand.

Tema: “Vurderingskriterier i akademia i et likestillingsperspektiv”

Det er sterk fokus på rekruttering i forbindelse med Balanse-prosjektet. Mange har etterlyst kriterier som en må og bør legge vekt på når en rekrutterer og tilsetter.

Likestillingsperspektivet har blitt viktigere ved UiA de siste årene og det vil være interessant å høre hva Ellen K. Nyhus har å si om ulike vurderingskriterier og hvordan disse blir brukt og kan brukes.

Utsagn som at «den best kvalifiserte skal ha jobben», er fortsatt vanlig å høre. Færre stille dypgående spørsmål ved hvilke kriterier som bør legges vekt på for å virkelig få tak i den «beste».

Professor Ellen Katrine Nyhus arbeider ved Institutt for strategi og ledelse ved Handelshøyskolen ved UiA. Hun er professor i markedsføring og er en mye brukt kilde til temaer som forbrukerøkonomi og -adferd samt økonomisk psykologi. Hun er også en mye brukt forfatter og foredragsholder i faglige sammenhenger både nasjonalt og internasjonalt.

Vi serverer frokost fra kl. 8.00 og det faglige innlegget holdes ca kl 8.20.

Alle er velkomne!

Bakgrunnen for "Nasty Women"-bevegelsen - artikkel i Huffington Post.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no