Hør min stemme

Arrangementsinformasjon:

Sørlandets kunstmuseum, Kristiansand
18:00 - 20:00
13.01
Gratis

Sørlandets Kunstmuseum, sexolog Hanne Kro Sørborg v/ Songdalen kommune og ungdomsgruppen, som består av Em Schuff, Ali Ibrahim, Sarah Reza og Julia Tyrkiel, inviterer til  arrangementet "Hør min stemme"

Hva skjedde da Julia Tyrkiel 14 år, Em Schuff 14 år, Ali Ibrahim 15 år og Sarah Reza 16 år ble stilt overfor utstillingen "Underveis"?

Utstillingen “Underveis” på Sørlandets Kunstmuseum er en gruppeutstilling der 12 kunstnere utforsker ulike aspekter knyttet til barndom og ungdom. Hvordan er det å være ung i vår tid? Vi har valgt å gi ordet til ungdommen selv.

Arrangementet "Hør min stemme" handler om ungdom og identitet. Her vil ungdommen ta opp viktige samfunnsspørsmål om det å være ung i 2017, om seksuell identitet og orientering, og om utfordringer for barn og unge på flukt

Arrangementet er gratis og det vil være enkel servering.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no