Informasjonsmøte om kompetanseenheten for kjønns- og seksualitetsmangfold ved UiA

Arrangementsinformasjon:

Zoom
11:30 -12:30
20.08
Gratis

Høsten 2019 kom nyheten om at UiA skal opprette en kompetanseenhet for kjønns- og seksualitetsmangfold som vil ligge under Senter for likestilling ved UiA. Enheten skal utvikle og formidle kunnskap om kjønns- og seksualitetsmangfold. Dette er et stort løft for regionen vår og vi gleder oss over at vi er i gang med å utvikle enheten.  

Med dette informasjonsmøtet ønsker vi å informere om hva kompetanseenheten er og hvordan vi vil jobbe, samt få innspill fra dere om hvordan det er å være skeiv i Agder og hvilken kompetanse som trengs i regionen.

Program:

 • Informasjon om kompetanseenheten for kjønns- og seksualitetsmangfold ved Universitetet i Agder
 • Innspill fra deltagere
  • Fra din erfaring, hva er viktigste områdene som kompetanseenheten bør jobbe med for å bedre skeives levekår i Agder?
  • Hvilken kompetanse om kjønns- og seksualitetsmangfold mangler vi i regionen?   
  • Hva kan kompetanseenheten bistå din organisasjon/virksomhet med?
  • Hvordan kan du/din organisasjoner/virksom kan være med å bidra til å løfte situasjonen for skeive på Agder?
  • Hvis relevant, skriv inn hva din organisasjon/virksomhet gjør for lhbtiq+ personer i Agder

Møte er åpent, og spesielt for deg som er interessert i eller jobber med tematikken, om du er en privatperson, representant av en organisasjon, forening, politisk parti eller annet.

I møtet vil vi oppfordre alle som kan til å ha videoen på og be om at alle skrur av lyden på mikrofonen. Når vi kommer til innspillene fra dere ber vi om at disse gis skriftlig i chatten. Det er frivillig å gå innspill, og dersom man ønsker er det mulig å sende inn innspill til oss på mail istedenfor til hanne.drangsholt(at)uia.no

Informasjonsmøte vil foregå digitalt på Zoom. Klikk på denne linken for å delta når møtet begynner: https://uiano.zoom.us/j/66941346574

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no