Kjønn i media

Banner

Elisabeth Eide er professor ved journalistutdanningen på Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har skrevet en rekke artikler, fagbøker og reportasjebøker. Hun har særlig vært opptatt av problemstillinger knyttet til utenriksnyheter, internasjonal dekning i norske medier og klima.

7.april kommer Eide til UiA for å forelese fra sin siste bok "Etter beste kjønn - Kjønnsperspektiv på medier og journalistikk". 

Hvordan ser kjønnsfordelingen ut i dagens mediesamfunn? Kommer egentlig mangfoldet i Norge godt nok fram i mediene, enten vi snakker om nye eller mer tradisjonelle? Hva gjør det med vår oppfatning av kjønn når nettavisene stadig spiller på nakenhet, og nettdebattene fylles med hatefulle ytringer?

Vi inviterer alle interesserte til å komme på denne forelesningen. 
Påmelding og andre detaljer finner du i boksen til høyre. OBS! Vi har byttet rom. Vi skal nå være i B2002.

 

Vi ses! 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no