Likestillingsforum med Solveig Omland: Som muslim er jeg aldri midt i

Arrangementsinformasjon:

Lilletunstova, Campus Kristiansand, UiA
10:00 - 11:30
17.03
Gratis

Oppdatering: Likestillingsforumet er flyttet fra Sørlandet Kunnskapspark til Lilletunstova i studentkantina på UiA på grunn av stor interesse. 

Fredag 17. mars arrangerer Senter for likestilling og forskningsgruppen Mobilitet, kjønn og kultur ved UiA årets første Likestillingsforum. Solveig Omland, Høgskolelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, kommer for å snakke om hvordan unge muslimske jenter i Norge forhandler religiøs identitet i hverdagslivet. Solveig vil ta utgangspunkt i sin PhD avhandling som hun forsvarte før jul og med det fullførte en PhD i Intercultutral Studies ved Trinity International University i Illinois, USA.

Les mer om Solveig Omlands avhandling her.

Arrangementet begynner kl. 10.00 og varer til 11.30. Det vil bli servert lunsj.

I disse forumene presenteres spennende og relevant forskning på kjønn og likestilling på en lett forståelig og tilgjengelig måte. Det blir satt av god tid til dialog mellom tilhørere og innleder. Likestillingsforumet er en uformell, faglig spennende og nettverksbyggende møteplass for forskere og praktikere på likestillingsfeltet, studenter og andre interesserte. Likestillingsforumet er åpent for alle!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no