Likestillingsforum -Ufrivillig deltid skal bort, men hvordan?

ForskerPå dette likestillingsforumet ønsker vi forsker ved FAFO Leif Moland velkommen til Likestillingsforum for å innlede om tematikken heltid/deltid. Moland har over en årrekke gjennomført en lang rekke prosjekter om deltidsarbeid og vil snakke om flere av disse på forumet. Leif Moland er utdannet Cand. sociol., Universitetet i Oslo og forsker blant annet på organisasjon og ledelse, medarbeiderdrevet innovasjon, omstillingsprosesser, lean, strategisk kompetansehåndtering, arbeidsmiljø og arbeidstidsordninger.

Tid: 01. september, 10.30 – 12.30 Sted:  Alfa, Kunnskapsparken, ved UiA. Påmelding via denne linkenhttps://eras.uia.no/reg.php?id=1401     Relevante publikasjoner: Leif E. Moland. Heltid-deltid – en kunnskapsstatus. Begrunnelser og tiltak for å redusere omfanget av deltid og organisere for heltidsansettelser. Fafo-rapport 2013:27. Leif E. Moland og Lise Lien. Heltid i nord– hvorfor lykkes Finnmark? Fafo-rapport 2013:37. Leif E. Moland og Ketil Bråthen. Langturnus og hele stillinger i Bergen kommune. Arbeidstid i tjenester for utviklingshemmede og psykisk syke. Fafo-rapport 2012:60. Rolf K. Andersen, Ketil Bråthen og Leif E. Moland. Fortrinnsretten for deltidsansatte til større stilling. Fafo-rapport 2013:43. Leif E. Moland og Ketil Bråthen. Hvordan kan kommunene tilby flere heltidsstillinger? Fafo-rapport 2012:14.

Bilde hentet fra www.fafoarkiv.no
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no