Utsatt: Likestillingskonferansen 2020 Hver. Dag. Rasisme.

Arrangementsinformasjon:

Universitetet i Agder, Kristiansand
09:30 - 15:00
26.05
Gratis

NB: På grunn av smittevernstiltak ved UiA og nasjonale innstramminger for å hindre spredning av korona blir likestillingskonferansen 26.mai utsatt. Ny dato kommer fortløpende og vil mest sannsynlig legges til desember måned. Dette er en konferanse som vi har sett fram til å arrangere og hvor det har vært stort interesse. Vi håper situasjonen har endret seg til det bedre og at det vil være mulig å samles i desember.

Norge er et av verdens beste land å bo i. Kanskje gjør dette det enda vanskeligere å snakke om hvordan rasisme begrenser livene våre. Black lives matter-bevegelsen har ført til et internasjonalt oppgjør most rasisme. Selv om vi ønsker at alle skal ha like muligheter, er virkeligheten en annen.

Årets regionale likestillingskonferanse vil gjennom foredrag, debatter og kulturelle innslag se nærmere på hvordan rasismen ser ut i Norge og hvordan den påvirker oss.

Utdrag fra programmet: 

  • Abid Q. Raja, Kultur- og likestillingsminister
  • Iselin Shumba, Skuespiller og samfunnsdebattant
  • Camara Lundestad Joof, Skuespiller, dramatiker og forfatter
  • Audun Fladmoe, Institutt for Samfunnsforskning
  • Musti, Artist
  • Sahar Hassani og Linda Tinuke Strandmyr, Agenda X
  • Sandra Abena Nøsen Opoku, Afryea Collective
  • Cora Alexa Døving, Senter for studier av Holocaust og livssynsminoritet

Konferansen er gratis og åpen for alle. Dersom dagens smittevernregler ikke endres vil det være plass til 200 deltagere. Det vil også være mulig å følge konferansen digitalt.

Konferansen arrangeres av Universitetet i Agder i samarbeid med Agder Fylkeskommune, Fylkesmannen i Agder, Kristiansand kommune, KS, LO, Parat, NTL, Forskerforbundet, og Senter for likestilling.

For mer informasjon følg med på facebook og uia.no

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no