Skeive Sørlandsdager – lørdagsprogram

Arrangementsinformasjon:

Torvet foran Slottsquartalet, Samsen og kinoen
11.00-02.30
27.08
Gratis

ENDELIG ER DAGEN HER! 

Lørdagen er den dagen hvor "alt" skjer. Det blir stands, appeller, underholdning, parade, kafé, kino, rusfri fest for ungdom opp til 30 år, og for å ikke glemme Skeiv Sørlandsnatt!

Bli med og feire og marker med oss!
Og ikke glem våre to konkurranser "Lag SNAPCHAT geofilter" og "Sett farge på dagene". Bruk Snapchat og legg til Skeive Sørlandsdager som venn (skeivedagerssd) for å se våre oppdateringer. Følg oss på instagram under SkeiveSorlandsdager for å dele dine bilder med oss.

Regnbuetorvet åpner kl. 11 -14 foran Slottet. Her vil det bli stands, appeller og underholdning. Vi selger regnbueflagg, armbånd mm. Her ser vi frem til skikkelig liv og røre så bli med oss på denne festmarkeringen! Ønsker du å delta på stands eller ha en appell? Ta kontakt med oss på sor@llh.no!

14:00-14:30 starter paraden! Vi starter rett utenfor slottet og går rundt i kvadraturen før vi ender tilbake igjen foran slottet. Ønsker du å danse eller gjøre annet i Paraden? Send en epost til sor@llh.no For paraderute, følg med på Skeive Sørlandsdager på Facebook.

Etter Paraden er det kanskje noen som vil møtes for en liten matbit, noe å drikke eller rett og slett en prat, og da er det jo greit å vite hvor du finner andre deltakere i festivalen. Vi har derfor Ettermiddagskafé på Clarion Hotel Ernst. Her vil det være representant(er) tilstede fra SSD-komitéen. Følg med på Skeive Sørlandsdager på Facebook for videre program og mer info.

Vi avslutter den store festdagen med en real fest fra kl. 23:00 - 02:30 med DJ og god stemning. Følg med på Skeive Sørlandsdager sin Facebooksider for mer informasjon.

Skeiv Ungdom Sør inviterer til rusfri fest på Samsen lørdag 27. August fra 18.00 til 21.00. Dette blir en fest som overlapper med Fri sin, og er åpen for alle under 30 år. Det koster 60kr, og er gratis for medlemmer. Det blir mat, drikke, god musikk og koselige mennesker. Velkommen skal dere være.

Våre gode støttespillere Kristiansand Kino setter også i år opp SKEIVE FILMDAGER. Kveldens skeive film starter kl. 19:00 Den Danske Piken

Øvrige dager:

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no