Lunsj med kompetanseenheten for kjønns- og seksualitetsmangfold

Kom og spis lunsj med kompetanseenheten for kjønns- og seksualitetsmangfold ved Senter for Likestilling! Vi serverer lasagne og brus i SV-teltet, mens vi informerer litt om hva Senter for likestilling ved UiA driver med generelt og arbeidet vårt på kjønns- og seksualitetsmangfold spesielt.
Arrangementet er åpent for alle, men krever påmelding innen mandag 7. september kl. 12 av smittevernshensyn og mathensyn. Meld deg på her: https://uia.pameldingssystem.no/lunsj-med-kompetanseenheten-for-kjonns-og-seksualitetsmangfold
Foto: Fv. Åsta Lovise Einstabland, Elanor Halvorsen Brendmo, Claudia Klostergaard og Hanne Drangsholt

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no