Mangfoldsmarkering

Mangfold gjør verden til et bedre sted! Med både studiestart og Skeive Sørlandsdager som preger Kristiansand hele uke 34 synes vi det er på sin plass å markere mangfoldet, i tillegg til den årlige Mangfoldsuka på campus. I år blir det digitale appeller som strømmes her, i tillegg til konkurranser og frokost i regi av oss på Senter for likestilling. Følg oss på Facebook og Instagram!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no