Marta Breen “Om muser og menn”

Foto: Maria Gossé

Arrangementsinformasjon:

Kristiansand Folkebibliotek, kjelleren
18:30-20:00
16.01
Gratis

Velkommen til foredrag om "Muser og menn" med forfatter Marta Breen! Ingen påmelding. Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Om muser og menn
Hvor eksentrisk kan en kvinne være før hun avskrives som gal? Og hvor lenge skal vi kvinner egentlig finne oss i å være den andre? spør Marta Breen i sin nye bok, ”Om muser og menn”. Her tar hun for seg historien om kvinner i nordisk kulturliv og offentlighet. Dette er fortellingen om den evige kampen for å skaffe seg et eget rom. Om kulturmenn av begge kjønn. Om Ingmar Bergman, Amalie Skram og Bjørn Afzelius. Om groupies, muser og stalkere. Om det mannlige blikket, brystvorter og viktigheten av å ha nok vin.
Forfatter og spaltist Marta Breen har skrevet en rekke bøker om kjønnsroller, feminisme og kvinner i norsk samfunnsliv. Hennes forrige bok ”Kvinner i kamp” er solgt til 27 land.

Arrangement er en del av JAVEL! Mangfoldsuka på Universitetet i Agder, som arrangeres i anledning semesterstart.

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no