Practical information

Kollektiv trafikk og hotellet

Både togstasjonen, ferga og (fly)bussene er plassert på samme sted, sjekk google street view. Comfort Hotel Kristiansand ligger få minutter unna. Det er et fotgjengerfelt fra rutebilstasjonen som leder til bygg «Lillemarkens». Kryss fotgjengerfeltet. Gå forbi bygg «Lillemarkens» og se til venstre. Der ligger hotellet.

Transport fra flyplassen: Det går flybuss og vanlig rutebuss fra flyplassen. Rutebussen er mye billigere enn flybussen. Ta bussen til «Kvadraturen». Retur går fra Rutebilstasjonen i byen.
Søk http://akt.no/ Fra: Kristiansand Rutebilstasjon Til: Kjevik Lufthavn. Det tar ca. 30 min med buss fra hotellet bort til flyplassen.
Du kan selvfølgelig også ta taxi. Dette koster rundt 400 kr.

Sosial samling 10.mai

Åsta inviterer alle som har lyst og anledning til middag kl. 19:30 tirsdag 10. mai. Hun serverer skalldyr og noe godt i glasset. Monica setter opp en taxi fra byen kl. 19:10 fra Comfort Hotel.

Oppmøte 11.mai

Vi starter kl. 08:30 med litt kaffe og mingling på UiA (Universitetet i Agder) på møterom A7006. Det er her vi skal være begge dager. En av oss vil stå ved hovedinngangen og følge dere opp til møterommet.

Ta bussen til UiA
Gå ut hotelldøren og ta til venstre for å komme opp til Markens gate. Gå så til venstre igjen i Markens gate til du kommer til Henrik Wergelandsgate. Her ser du straks en bussholdeplass rett uten for Markens Is og Gotteri, vis a vis Kremmerhuset. Bussholdeplassen er markert med kode C – Henrik Wergelandsgate. Alle busser som går herfra går til UiA/Spicheren.
Når du kommer til busstoppet UiA/Spicheren så følger du strømmen av mennesker bort til Universitetet i Agder sin hovedinngang. Vi møter deg innenfor dørene.

Gå til UiA

Du kan også gå til Universitetet i Agder. Det vil ta 35-45 min. Ta da til høyre i Markens gate til du treffer på Dronningens gate. Følg Dronningens gate oppover, over en sjarmerende bro og følg veien. Adressen til UiA er Gimlemoen 25 dersom du ønsker å legge det inn i din GPS.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no