Restart-kurs i regi av Skeiv Ungdom

Arrangementsinformasjon:

Samsen kulturhus, Kristiansand
15:00 - 16:30
15.10
Gratis

På vegne av FRI SØR ønsker vi å videreformidle dette arrangementet:

FRI Sør inviterer til RESTART-kurs på Samsen førstkommende lørdag 15.10.17 fra kl. 15:00-16.30.

Meld deg på via Facebook 

Kurset er gratis og åpent for alle.

Restart er et skoleprosjekt utviklet av Skeiv Ungdom og benyttes på skoler og andre instanser over hele landet. Prosjektet har utviklet et normkritisk metodemateriale i boken «Riv gjerdene». Kurset vil ta utgangspunkt i dette materialet. Du kan se eksempel på hva kurset vil ta for seg ved å ta en snik-kikk på boken her

Kurset vil fokusere på hvordan en tenker og snakker normkritisk rundt kjønn og seksualitet, og vil være nyttig for alle som jobber med mennesker, det seg være innenfor skoleverket, frivilligheten, offentlig sektor mv.

Mer om Restart finner du her

Møt opp på Samsen på lørdag for en litt annerledes ettermiddag med spennende og interessante diskusjoner!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no