Skeive Sørlandsdager – torsdagsprogram

Arrangementsinformasjon:

Clarion Ernst Hotel og Kr.sand Kino
11:00 - 00:30
25.08

Torsdag er den offisielle åpningsdagen for Skeive Sørlandsdager. Vi starter tradisjonen tro med likestillingsforum i regi av Senter for likestilling. Denne gangen har Senteret invitert Rosa Kompetanse ned for å kurse offentlige tjenesteytere i stat og kommune i hvordan de kan jobbe praktisk for å sikre et skeivt perspektiv. Forumet er gratis og åpent for alle, men vi ber om at de som ønsker å være med melder seg på her. Dette pga matservering. Påmeldingen er bindende og du må gi beskjed dersom du ikke kommer. Den offisielle kveldsåpningen finner sted på HÅNDTVERKEREN kl. 18:00. Etter åpningen er det mulig å gå på Skeive filmdager med Kristiansand kino.

Likeverdige offentlige tjenester; fra papir til handling

- Hvordan skal vi jobbe i praksis med å sikre LHBT-perspektiv på offentlige tjenester?

Klikk for å komme til arrangementet

Torsdag 25. august åpner bokutstillingen SKEIV & SKJØNN på Kristiansand hovedbibliotek. Utstillingen gir et innblikk i hvordan skeiv skjønnlitteratur har utviklet seg fram til i dag.

Utlån av bøker, og dessuten salg av engelsk sci-fi, fantasy, krim og skjønnlitteratur med lesbiske hovedpersoner.

Velkommen!

Åpningen av Skeive Sørlandsdager 2016 finner sted på HÅNDTVERKEREN torsdag 25.august kl. 18:00. Under åpningen vil det bli taler av blant annet annet Markus Brun Hustad, Politisk nestleder for FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Årets homofrydpris vil bli delt ut, og vi vil få faglige innlegg, samt fin underholdning av blant annet Line Jørgensen. Programmet oppdateres. Følg med på Skeive Sørlandsdager på Facebook.

Våre gode støttespillere Kristiansand Kino setter også i år opp SKEIVE FILMDAGER. Filmene PRIDE og BLÅ ER DEN VARMESTE FARGEN settes opp i hver sin sal rett etter at den offisielle åpningen er ferdig; kl. 21.00.

Øvrige dager:

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no