UTSATT PÅ UBESTEMT TID! Skråblikk LIVE: Feminisme i 2020

Arrangementsinformasjon:

Østsia, Campus Kristiansand UIA
18:00-20:00
13.03
70,- (50,- for studenter)

Skråblikk gjentar fjorårets suksess med en ny livepod på Østsia, denne gangen med fokus på kjønn og likestilling. Vi er midt i den fjerde feministiske bølgen med #MeToo som et foreløpig høydepunkt. Men hvorfor er det fortsatt så mange som sier de støtter likestilling, men ikke kan kalle seg feminist, fordi de ikke vil assosieres med dagens feminister? Hvem er disse feministene og, i et stadig mer likestilt samfunn, hva er de opptatt av å forandre? Hva er interseksjonalitet, mikroaggresjoner, voldtekskultur, mannlige privilegier, kjønnsnøytral oppdragelse og mansplaining?

May-Linda Magnussen har en doktorgrad i sosiologi fra UiO og forsker på familie- og arbeidsliv i et kjønns- og migrasjonsperspektiv. I de fleste av prosjektene hun arbeider med bruker hun den sosiologiske fremgangsmåten institusjonell etnografi.

Nertila Stringa representerer Kvinnefronten, men er også leder for Agder kvinnelag i Venstre og Rådgiver for Handelshøyskolen ved UiA.

Neda Blakstad er Kvinnepolitisk ansvarlig for Arbeiderpartiet og fylkespolitiker.

Publikum vil få mulighet til å stille spørsmål etter en times tid. Etter podcasten fortsetter diskusjonene ved de mange bordene på Østsia.

Student: 50 kr
Ordinær: 70 kr

Billetter kjøper du her: https://tikkio.com/tickets/15091-skrablikk-live-feminisme-i-2020?fbclid=IwAR3RWHstgGU4Gvm3Zslf6ShHPQAEvCRTZPcUf852bSw76aFwExZDSm-fa0g

Senter for likestilling er medarrangør. 

Bli Skråblikk Insider for $5 og få gratis tilgang på alle Skråblikks arrangementer.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no