Tea & thread: portraits of middle eastern woman far from home

Arrangementsinformasjon:

Universitetsbiblioteket, Kristiansand.
11:15-12:15
14.01
Gratis

I forbindelse med Mangfoldsuka 2020 arrangeres det bokbad på Universitetsbiblioteket. Møt Amineh og Inam som er blandt noen av kvinnene portrettert i boken "Tea & tread: portraits of middle eastern women far from home". Hør deres sterke historier og engasjement for demokrati og menneskerettigheter. Programmet ledes av Solveig Hessaa-Szwinto, medforfatter av boken og prosjektansvarlig for mangfolds og migrasjons prosjektet "Flyktninger forteller" ved ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter.

Boken er laget for å synliggjøre kvinner med flyktningbakgrunn, deres identitet og kulturarv uttrykt gjennom historiefortelling, matoppskrifter og tradisjonelle håndarbeid. Den er utgitt av prosjektet «Flyktninger forteller» ved ARKIVET freds- og menneskerettighetsenter, som jobber med å forebygge fremmedfrykt og skape et mer inkluderende mangfold. Alt salg av boken går til inntekt for prosjektet Flyktninger forteller.

Bokbadet vil berøre temaer som knytter seg til kvinners rettigheter, minoriteter, forsoning og tvunget migrasjon. Det vil bli mulighet for å kjøpe boken på arrangementet, til en hyggelig studentpris.

Vel møtt!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no