UiAs 8. mars-frokost med May-Brith Ohman Nielsen

Arrangementsinformasjon:

Lilletunstova, Campus Kristiansand, UiA
08:00-09:30
08.03
Gratis

På vegne av UiA informere vi om deres frokost-samling i Lilletunstova på den internasjonale kvinnedagen, 8. mars. Velkommen!

May-Brith Ohman Nielsen

Ohman Nielsen innleder på årets 8. mars-frokost

"Du er historisk!" er tittelen på professor May-Brith Ohman Nielsens 8.-mars-innlegg i Lilletunstova. Men først er det frokost.

Frokost-samlingen i Lilletunstova på den internasjonale kvinnedagen er blitt en tradisjon ved UiA. I tillegg til god frokost blir det musikkinnslag og altså foredraget "Du er historisk!". Professor May-Brith Ohman Nielsen er kjent som en meget god formidler, så det blir nok mer enn brødskivene som starter dagen med å gi energi til deltakerne.

Musikken er det studentene Benedikte Cecilie Gjertsen og Pernille Galdal som står for, med sang og spill.

Mer om UiA og likestilling

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no