Forebyggende arbeid mot seksuell trakassering

Hva er seksuell trakassering?

Skrevet av: Åsta Lovise Einstabland, leder ved Senter for likestilling den 29.01.2018

Mange arbeidsgivere opplever i disse dager å måtte forholde seg til og svare for hvordan de har håndtert, og håndterer, tilfeller av seksuell trakassering blant egne medarbeidere. Vi har laget en kort oppsummering som hvordan en kan bygge holdninger og lage gode rutiner for forebyggende arbeid mot seksuell trakassering.

Her kan du lese og laste ned vår artikkel om seksuell trakassering

Ønsker du nærmere informasjon eller kurs om seksuell trakassering – så ta kontakt med post@senterforlikestilling.org eller på telefon 381 41221.

Se også egen flyer om HMX- Kurs mot seksuell trakassering

Under ikonferansen 7.juni vil et av metodeverkstedene være en forkortet versjon av HMX - Kurs mot seksuell trakassering.

Meld deg på ikonferansen her

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no