Forsker ved UiA i juryen til nasjonal pris for universell utforming

Mikael Snaprud er valgt ut av inkluderingsministeren til å sitte i juryen til Norges aller første nasjonale pris for universell utforming.

Mikael Snaprud, førsteamanuensis ved Universitetet i Agder og leder for Lillesand-bedriften Tingtun, er valgt ut til å sitte i juryen til Norges aller første nasjonale pris for universell utforming.

Mikael Snaprud får ansvaret for kategorien tjeneste- og interaksjonsdesign i juryen. Han har siden 2002 undervist og forsket innen universell utforming og informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Tidligere miljøvernminister og Venstre-politiker Guro Fjellanger skal lede juryen, som foruten henne og Snaprud består av seks av landets fremste designere og arkitekter med kunnskap om universell utforming; Ole Christian Bergan, Sigmund Asmervik, Dave Vikøren, Marianne Støren Berg, Eirin Ryeng og Liv Kari Eskeland.

Juryen skal i løpet av sommeren kåre finalister innenfor kategoriene produktdesign, arkitektur, transport, møbel og interiør, grafisk design, landskapsarkitektur og tjeneste- og interaksjonsdesign. Disse skal kjempe om prisen, som deles ut på et eget arrangement på DogA (Norsk Design- og Arkitektursenter) i november i år.

Les hele saken på Lillesands-Postens nettsider.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no