Forskerforum – Et kritisk blikk på sportsjournalistikk

Tid og sted: 7. oktober 13:15 – 15:30, Universitetet i Agder - møterom A7 006.

Professor Gerd von der Lippe: “Et kritisk blikk på sportsjournalistikk. Medier og idrett i en globalisert verden

Gerd von der Lippe

Professor Gerd von der Lippe har doktorgrad i idrettssosiologi, og besøker Forskerforum 7. oktober.

Lippe som er ansatt som professor på Institutt for idrett og friluftsliv på Høgskolen i Telemark, har en doktorgrad i idrettssosiologi. Hun har i mange år forsket på medier og sport, og spør på hvilken måte mediesporten bidrar til å gjenskape eller bryte stereotyper om kjønn og rase. Gjennom eksempler fra tv og aviser blir både idrettshelter og heltinner presentert og satt inn i en mytisk tradisjon.

Elektronisk påmelding på følgende lenke: https://eras.uia.no/reg.php?id=237

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no