Fullt hus under lanseringen av verdens første standard for mangfoldsledelse!

Senter for likestilling har siden 2016 sammen med komité SN/K 566 Mangfoldsledelse, utarbeidet en "Standard for ledelse av mangfold". Komiteen har vært sammensatt av medlemmer fra næringsliv, myndigheter, arbeidstakerorganisasjoner, forskningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner.

Under Arendalsuka 15.august 2018, ble verdens første standard for ledelse av mangfold  lansert. Standarden ligger nå tilgjengelig online. Dokumentet kan brukes av alle typer organisasjoner uavhengig av størrelse, organisasjonsform eller sektortilhørighet.

Komiteens videre arbeid vil være å utvikle en veileder som kan brukes med utgangspunkt i standarden.

Video fra lansering av Standard for Mangfoldsledelse under Arendalsuka er nå tilgjengelig.

Se den her 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no