Grunnkurs i håndtering av æressaker

På vegne av våre gode samarbeidspartnere i Kristiansand kommune ønsker vi å videreformidle følgende kurs: 

Kristiansand kommune, i samarbeid med Agder politidistrikt og Integrerings- og Mangfoldsdirektoratet (IMDI), kan nå tilby kurs om æresproblematikk, ekstremkontroll og tvangsekteskap. Kurset er relevant for alle som jobber med barn, ungdom og familier. Erfaringer fra hele landet viser at kunnskap om æresproblematikk og samarbeid er forutsetninger for å lykkes i arbeidet med utsatte for æresrelatert vold, tvangsekteskap og ekstremkontroll. Kurset tar for seg konkrete saker og hvor man skal henvende seg når man er i kontakt med utsatte.

Kurset er gratis og varer i 3,5 timer.  Foredragsholdere er minoritetsrådgiver i IMDI, representant fra politiet og barnevernet og prosjektleder for lokalt prosjekt mot tvangsekteskap og æresrelatert vold.

 De fire neste kursene holdes:

  • 10. september kl. 12.00-15.30
  • 26. september kl. 08.30-12.00
  • 10. oktober kl. 12.00-15.30
  • 28. oktober kl. 08.30-12.00

Kurset kan også bestilles til din enhet dersom det er nok deltakere.

Les mer om kurset her(pdf): Kursinfo Grunnkurs i håndtering av æressaker

Meld deg på vårt elektronisk påmeldingsskjema
Vi gjør oppmerksom på at alle tre kurs vi har holdt i vår har vært helt fulle. Meld deg derfor på i god tid!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no