Historisk helg for LLH – Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner

Helgen 1-3 april avholdt LLH landsmøte for organisasjonen. Dette ble et historisk landsmøte, med valg av ny leder og lederstab, kandidater til landsstyret, lansering av ny nettside og logo, samt valg av nytt navn for organisasjonen.

Det nye navnet for organisasjonen er FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Nyvalgt leder Ingvild Endestad sier dette til Gaysir om navnevalget og sin nye rolle som leder:

Kjære landsmøte. Tusen takk for tilliten. Det er en ære å stå her og si at jeg er leder for organisasjonen FRI - med dere på laget. Vi er attraktive, har masse dyktige folk og jeg er stolt av det vi får til. Og nå har vi skrevet homohistorie. Vi har enstemmig valgt en undertittel som slår fast, en gang for alle, at vi skal være en organisasjon med plass til alle de som trenger oss. Det er stort!

 FRI lanserte også nye nettsider og logo. Inntil videre så kan disse sidene finnes på www.llh.no

Les mer om det historiske møtet på Gaysir (klikk for ekstern lenke).

Vi gratulerer FRI med nytt navn og ny lederstab og ønsker lederstaben med leder Ingvild Endestad, politisk nestleder Markus Brun Hustad, og organisatorisk nestleder Daniel Mekki lykke til i sine nye verv.
Vi ser frem til å jobbe sammen med dere på LHBT-feltet fremover.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no