Hva skal vi gjøre med mannfolka?

Mannsaktivister fra Sør-Afrika, India, Brasil og USA, møtes til konferanse i Oslo. De skal diskutere endring av mannsroller og forebygging av vold med to statsråder og frivillige organisasjoner.

Vert for konferansen blir justisminister Knut Storberget, som har gjort arbeidet mot vold i nære relasjoner til en av sine politiske fanesaker. Dette har bl.a. ført til at han er oppnevnt som medlem av et mannspanel som FNs generalsekretær har opprettet.

Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken vil runde av konferansen med et innlegg om kampen mot vold på mannsarenaer.

Konferansen blir arrangert av FORUT - Solidaritetsaksjon for utvikling, Justisdepartementet og Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet i samarbeid med Reform og CARE Norge.

Mer informasjon på FORUT sine nettsider: http://www.forut.no

Last ned invitasjon her (PDF):

Hva skal vi gjøre med mannfolka

Invitasjon til mannskonferanse i Oslo 26.-27. oktober

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no