InspirasjonsKILDEN – Typisk å være norsk når man er god?

På vegne av Agder for alle ønsker vi å videreformidle deres neste arrangement i InspirasjonsKILDEN: "Typisk å være norsk når man er god?"

 
Klikk for å komme til facebookeventen

Klikk på bildet for å komme til facebookeventen.

Er det typisk å bli norsk bare hvis man er god? Hvordan kan idretten bidra med integrering? Mangfold i idretten er tema på den neste InspirasjonsKILDEN. Vålerenga presenterer sitt inkluderingsprosjekt.I tillegg kommer Geir Torvund fra FK Vigør, Kåre Mortveit fra IL Grane, og Glenn Andersen, kaptein på Start for å presentere hva de gjør i sine klubber, og hvilke perspektiver de har på temaet. Tid: 18. april kl. 14:00 - 15:30 Sted: Kilden Teater og konserthus   Velkommen skal du være!
Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no