Jämstöds Praktika

Klikk for pdf

Klikk for pdf

Jämstöd er en statlig utredning fra Sverige hvis mandat er å utvikle metoder og modeller for hvordan effektivt mainstreamer kjønn i statlige virksomheter, samt informere om dette arbeidet.

 

Jämstöd har også hatt oppgaven med å utdanne praktikere i offentlig administrasjon til å kunne gjennomføre mainstreamingprosessen. De har samarbeidet med myndighetene i Sverige som ønsket å være i forkant for å sikre at tjenestene de tilbød befolkningen var like godt egnet for kvinner som for menn. Denne boken inneholder Jämstöds anerkjente verktøy, og er en god hjelp for også norske likestillingspraktikere.

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no