Konferanse Women in business 27 og 28 mai

Sett av dagene 27.-28. mai til årets skandinaviske konferanse! Møt dine kollegaer og gründere fra Norge, Sverige og Danmark til en to dagers berikende opplevelse helt sør i Norge.

Vår første konferanse har fått tittelen "Grensesprengende samarbeid" og tilbyr nyttige verktøy, spennende studieturer, dyktige foredragsholdere, festmiddag på bryggekanten og ikke minst, muligheten til å knytte kontakter og samarbeid med andre i samme arbeidssituasjon som deg selv.

Enten du er bedriftseier, leder i privat eller offentlig virksomhet, er en gründer, har en nyetablert bedrift eller går i tanker om å starte for deg selv - er du hjertelig velkommen til Arendal 27.-28. mai. Et like hjertelig velkommen ønsker vi til alle næringsrådgivere, etablererkontorer, regionale utviklere, poiltikere og andre som har interesse av næringsutvikling.
Mer om konferansen

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no