Kunsten å være minoritetsmann

Onsdag 14. desember arrangerer våre gode kolleger i FN-Sambandet, Reform og BLD et heldagsseminar med tittelen "Kunsten å være minoritetsmann". Seminaret tar sted på Arkivet fra kl. 09:00 - 15:45.

Hvordan er det egentlig å være mann med etnisk minoritetsbakgrunn? Hva skjer med mannsrollen når man kommer til Norge? Hvilke møteplasser trenger man for å skape god dialog mellom generasjonene, og integrering på menns premisser?

Reform og FN-Sambandet i Kristiansand ønsker engasjerte sørlendinger velkommen til en spennende dag og en viktig møteplass. Konferansier for seminaret er Joseph Salomonsen, leder av Noropa.


For mer informasjon ta kontakt med lina@reform.no
Påmelding til registrering@reform.no innen 10.desember. Det vil bli servert lunsj og kaffe.

Vel møtt!

Klikk her for program til "Kunsten å være minoritetsmann" (OBS! Feil i programmet - det skal stå ONSDAG 14. desember, ikke torsdag).

 

Kunsten å være minoritetsmann

Møt opp på Arkivet for en lærerik dag med ett spennende tema og engasjerte innledere!

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no