Likestillingsforum 20. august – Religion og likestilling

Flere pågående regionale studier tyder på at noen religiøse miljøer på Agder forvalter kjønnskonservative verdier. Den 20. august vil Randi Kjelstad fra Statistisk sentralbyrå komme til Likestillingsforum for presentasjon og diskusjon av nye analyser av mulige sammenhenger mellom religiøs tro, religiøs praksis og likestilling hjemme blant gifte og samboende par med og uten barn, i Norge og på Agder. Kjeldstad er sosiolog og er ansatt som forskningsleder i SSB. Les mer om hennes kompetanse og publikasjoner her: http://www.ssb.no/forskning/ansatte/kompkat/?login=rkj

Innlegget vil gi et verdifullt kunnskapsbasert bidrag til en kontroversiell, men viktig diskusjon på Sørlandet. Forumet starter med innlegg klokka 11, så spiser vi lunsj fra 12 – 12.30, og så har vi en halvtime med diskusjon frem til klokka 13. Sted blir møterom Alfa i Sørlandet Kunnskapspark på Gimlemoen – rett til høyre etter man kommer inn hovedinngangen. Inviter med deg noen du kjenner og kom!

Påmelding her: https://eras.uia.no/reg.php?id=224

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no