LIKESTILLINGSFORUM 23.OKTOBER

Nina Jon ved Reform, ressurssenter for menn, skal innlede om "Omsorgsfulle gutter og tekniske jenter - eller var det omvendt?" Her vil hun snakke om stereotypiske oppfatninger av gutter og jenter, gutters (og litt jenters) handlingsrom og troen på rollemodeller. Hun eksemplifiserer med de "vanskelige gutta" - ungdomskriminelle og barenvernets vanskeligste. Jon disputerte fordoktorgraden ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi ved Universitetet i Oslo i 2006. Les mer om hennes forskning her:

htttp://kilden.forskningsradet.no/c17251/artikkel/vis.html?tid=38564

Det blir innledning fra klokka 11 - ca 12, så lunsj, og så diskusjon/spørsmål fram til 13.

Sted: Agderforsknings lokaler i Sørlandet Kunnskapspark på Gimlemoen.

Blir du med på neste møte i forumet? Meld deg på til mlm@aforsk.no innen mandag 19. oktober. Forumet er åpent for alle, så inviter gjerne med noen du tror kan ha interesse av å delta.

Velkommen!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no