Likestillingsforum – Women in Business

Bilde av Kirsti M. Hjemdahl

Kirsti M. Hjemdahl presenterer funn fra det EU-støttede prosjektet Women in Business

Torsdag 27. januar kommer seniorforsker Kirsti Matiesen Hjemdahl ved Agderforskning til likestillingsforum for å presentere funn fra det EU-støttede prosjektet Women in Business. Prosjektet skal stimulere til innovasjon, utvikling og bærekraftig vekst i små og mellomstore bedrifter drevet av kvinner i Danmark, Sverige og Norge. Målet er å utvikle en skandinavisk modell for kvinnelig entreprenørskap. Kjempespennende! Les mer om prosjektet her: www.womeninbusiness.dk.

Tid og sted: Møterom Alfa, rett til høyre når dere kommer inn i Sørlandet Kunnskapspark. Vi starter med innledning klokka 11, spiser så lunsj, og fortsetter med en diskusjonsdel fram til klokka 13.

Påmelding innen mandag 24. januar på følgende lenke:

https://eras.uia.no/reg.php?id=306

Velkommen!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no