Likestillingsforum – Kjønn og migrasjon

Bilde av Gunnlaug Daugstad

Daugstad er sosialantropolog og har vært sekretariatsleder for et offentlig utvalg som ser på migrasjon.

21. oktober kommer Gunnlaug Daugstad til likestillingsforum. Daugstad er sosialantropolog og var nylig i permisjon fra sin stilling som koordinator for innvandrerrelatert statistikk i SSB for å være sekretariatsleder for et offentlig utvalg som ser på virkninger på velferdsmodellen som følge av migrasjon. Nå er hun på plass i ny stilling i Forskningsrådet.

I likestillingsforum vil hun holde et spennende innlegg om kjønn og migrasjon! Se en av Daugstads artikler her: http://www.ssb.no/ssp/utg/200802/07/

Tid og sted: Møterom A og B i Agderforsknings lokaler i Sørlandet Kunnskapspark. Vi starter med innledning klokka 11, spiser så lunsj, og fortsetter med en diskusjonsdel fram til klokka 13.

Påmelding SNAREST på følgende lenke: https://eras.uia.no/reg.php?id=317

Velkommen!

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no