Lister Soroptimistklubb feirer 8.mars

Det er 8.mars og den internasjonale kvinnedagen, en dag som blir feiret og markert over hele verden. Lister Soroptimistklubb markerer dagen på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal, og her kommer Fylkesmann Ann-Kristin Olsen, samt Ungdomsteatergruppen RaBalder.

 

Så om du er i Lyngdal og omegn og ønsker å markere 8.mars mer lokalt enn Senterets arrangement på Kunnskapsparken, så ta en tur på Rosfjord Strandhotell. Gratulerer med dagen, jenter!

 

Last ned programmet 8 mars arrangement.

 

 

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no