Mannsforskningskonferansen “Maskuliniteter i bevegelse – menn, likestilling og livskvalitet”

STK (senter for tverrfaglig kjønnsforskning), Reform og Nordisk forening for maskulinitetsforskning arrangerer den femte mannsforskningskonferansen i sitt slag 31. mai. 2012 - 1. jun. 2012, i UiOs  Aud 1, Georg Sverdrups hus.  Tema for konferansen er "maskuliniteter i bevegelse - menn, likestilling og livskvalitet".

Foto: Karin Beate Nøsterud/norden.org

Foto: Karin Beate Nøsterud/norden.org

Det er STK som er hovedarrangører og Reform og Nordisk forening for maskulinitetsforskning stiller som medarrangører. Konferansen arrangeres i samarbeid med Barne-, likstilling- og inkluderingsdepartementet og Norges forskningsråd. Hovedspråket for konferansen er skandinavisk, men det vil også være workshops og keynotes på engelsk. Professor Ulla-Britt Lilleaas ved Senter for Likestilling og UiA, er en av fem keynote speaker og skal holde innlegg om menns helse; Who cares? About men´s health and illness.

Du kan melde deg på og delta på denne konferansen ved å følge linken her

Du finner mer informasjon og program her

Deltageravgift for hele konferansen er kr. 1500. For kun deltagelse på konferansen (uten middag) er avgiften satt til kr. 500,-.

Frist for påmelding til konferansen er satt til 1.april.  Velkommen skal du være!

 

 

 

 

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no