Medienekt fra kvinner?

– Det er det ingen tvil om at det er vanskeligere å få kvinner til å stille opp i mediene, sier leder av Norsk Journalistlag, Elin Floberghagen.
– En lang kamp for å få kvinner i posisjon, må følges opp med at kvinnene blir mer aktive i samfunnsdebatten også, hvis ikke får vi et problem, sier hun, men understreker at mediene har et klart ansvar for å gjøre nye kilder trygge, og ikke forvente at spissformuleringene hagler med en gang.
Les mer i Medienekt fra næringslivskvinnene på E24

Senter for likestilling arrangerer 12. februar et mediekurs skreddersydd for kvinner både i offentlig og privat næringsliv. Kursholder: Kristina Nilsen, medieanalytiker Retriever Mer informasjon: kontakt Åsta Einstabland asta.l.einstabland@uia.no 90938856
Mediekurs

Senter for likestilling
Besøksadresse:
Universitetsveien 25 H
Kristiansand
Universitetet i Agder
Fakturamottak
Postboks 383, Alnabru
0614 Oslo
Fakturaer til Universitetet i Agder skal leveres på EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Merkes med referansenr. 1710-55137. Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200.
Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret (9 sifre) legges inn som fakturareferanse.
Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap(at)uia.no